Aatoksi

Joulupukki aatoksi kotiinEdullinen joulupukki aatoksi kotiin jakamaan lahjoja ja laulamaan joululauluja! Meiltä kiltit ja kielitaitoiset, ammattimaiset joulupukit jouluaatoksi joululahjoja jakamaan ympäri Suomea.

Meitä on suositeltu jo monena vuotena yhdeksi parhaista joulupukkipalveluista. Kauttamme löytyvät joulupukit kotiin, pikkujouluihin, marketteihin (ns. markettipukki) ja muihin tapahtumiin.

Tilaa joulupukki netin kautta kätevästi lomakkeella. Ilmoituksemme löytyvät myös suurimpien supermarkettien ilmoitustaululta.

Lähetämme aina raittiin, savuttoman ja autoilevan joulupukin valmiina ilahduttamaan lapsia ja aikuisia.

Joulupukkimme ovat erittäin sanavalmiita ja lasten kanssa loistavasti toimeentulevia.

Teemme ja suunnittelemme jokainen vierailun yksilöidysti, jota varten mieluusti sähköpostitse tai puhelimitse hieman keskustelemme jotta voimme yllättää pienokaiset kunnolla.

Joulupukilla on laadukas parta ja peruukki. Joulupukilla on myös ammattitaitoisesti tehty joulupukkimeikki meikattu kasvoille. Käynnin kesto on noin 10-15 minuuttia kotona. Pikkujouluissa, marketeissa tai tapahtumissa sopimuksen mukaan.

Pukkipalvelusta voit pyytää mukaan myös joulumuorin, tontun tai tonttuja ja esittää toiveita mm. joululauluista, vierailun kestosta, toimittaa meille lahjasäkin etukäteen yms.

Luemme myös raamattua tai uskonnollisia tekstejä toiveiden mukaan.

Joulupukin kirjeen tilaus
Lisäpalveluna voimme lähettää ennen joulua personoidun kirjeen tai joulukortin lapsillenne ja kuvan samasta pukista ja tontuista, jotka sitten voitte tilata kotiin käymään.

Pukin palvelut ovat ALV-vähennettävissä.

Joulupukin vuokraus on jokavuotinen ilomme!